Naschoolse activiteiten

Ook na school kunnen kinderen meedoen aan activiteiten in en rond de gebouwen van de Lanteerne en Een Slingertouw. We hebben sinds het schooljaar 2013-2014  een aanbod van activiteiten. Alle leerlingen van de Lanteerne, BSO Pico, Ikke en Filimo kunnen zich er voor inschrijven. Het gaat om sport, muziek,  werken met textiel  en typevaardigheid. Hieronder ziet u wat er aangeboden wordt, wanneer dat gebeurt, op welke dag, welke tijd, welke plaats en welke contributie gevraagd wordt.

Aanmelden kan direct bij de aanbieder. Die werkt met ons samen zodat we opvang, halen en brengen en ruimte samen kunnen regelen en-of in de gaten houden. U dient wel zelf bij de opvang aan te geven dat uw kind meedoet aan een naschools activiteit. Dan kunnen de pedagogisch medewerkers van de opvangorganisaties afspraken maken over halen en brengen.

Wat gaan we doen na school in schooljaar 2017/2018?

U kunt zich voor alle activiteiten opgeven bij de betreffende aanbieder. Contactgegevens staan vermeld in het schema hieronder. Er kunnen vrijwel altijd nieuwe kinderen bij.

Verder kunt u van alle aanbieders lezen wat hun activiteiten inhouden, wat de kinderen doen en leren. Het overzicht vindt u hier.